Othene Frisiusschans

Terneuzen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Oók wonen op het water? Vul de enquête in!

Een unieke woonomgeving. Dat wordt het Wooneiland Frisiusschans. Hoe dit wooneiland eruit komt te zien, dat wordt bepaald in samenspraak met de toekomstige bewoners. Bent u één van deze bewoners? Dan krijgt u nu online de mogelijkheid om uw woonwensen en voorkeuren aan te geven. Bijvoorbeeld rondom duurzaamheid, privacy, sfeer en budget. Maar ook plattegronden, kleuren en materialen worden niet overgeslagen.

Groen en levensloopbestendig wonen
Al deze wensen komen samen in de uiteindelijke plannen voor het unieke Wooneiland Frisiusschans. Op dit moment wordt er uitgegaan van een eiland met circa 35 levensloopbestendige woningen met een woon- en slaapprogramma op de begane grond. De woningen, bestaande uit 1 of 2 woonlagen, beschikken aan de voorzijde over een tuin en vanaf het terras aan de achterzijde kijken bewoners uit over groene, natuurlijke oevers. De parkeerruimten zijn zorgvuldig geïntegreerd in de groene binnenruimte.

Wonen op het water
Met de input van de toekomstige bewoners wordt de definitieve invulling van het Wooneiland Frisiusschans bepaald. Een ding is zeker: u als toekomstige bewoner kunt straks genieten van uw fantastische woning op het water! In een levendige wijk in de nabijheid van de Otheense Kreek, de Westerschelde en natuurgebied Margarethapolder.

Interesse? Denk mee én vul de enquête in.
U kunt de woning helemaal zelf samenstellen. Kiest u voor meer ruimte en dus een extra woonlaag? Dat kan! Ziet u zichzelf al wonen op het Wooneiland Frisiusschans? Denk dan mee met de verdere ontwikkeling. Laat uw gegevens achter en vul de enquête in. Na deelname wordt u als eerste op de hoogte gebracht van de definitieve plannen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Othene Frisiusschans
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
35
Type woningen
Geschakeld

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Terneuzen.

Aanmelden