Terug naar Project

Hoekwoning - type A

Deze levensloopbestendige woning op het Wooneiland Frisiusschans heeft met de licht genuanceerde steen en het groene sedumdak een prachtige en natuurlijke uitstraling. Met een woon- en slaapprogramma op de begane grond, een fijne buitenruimte en een eigen parking, heeft u alles bij de hand om comfortabel te wonen.
 
Volop woonruimte
Dit type woning heeft een woonoppervlakte van 118 m² en een inhoud van 508 m³. De perceelgrootte varieert van 218 m² tot 427 m². Naast het volledige woon- en slaapprogramma op de begane grond, treft u op de eerste verdieping ook nog 2 kamers. Deze zijn in te richten als slaapkamer of hobbyruimte. U bepaalt! Op de verdieping is ook nog bergruimte voorzien. De opbouw van de woning bevindt zich aan de achterzijde, dus u kijkt direct op het water.
 
Berging en multifunctionele tuinkast
Aan opbergruimte heeft u bij deze woningen geen gebrek. Naast een multifunctionele opbergkast* op het terras, wordt de woning voorzien van een berging. Zo heeft u voldoende plek voor uw auto of uw hobby's.
 
Open keuken en uitzicht op het water
Wanneer u de woning via de voordeur en de hal binnenloopt treft u als eerste de open woonkeuken aan. Deze grenst aan uw sfeervolle voortuin. Vanuit het zitgedeelte aan de achterkant van de woning heeft u een prachtig uitzicht op het water en de groene oevers. Door de schuifpui gaat u zo uw heerlijke buitenruimte op.
 
Slaapkamer en badkamer op begane grond
Niet alleen vanuit het zitgedeelte van uw woning heeft u uitzicht op het water, dat heeft u ook vanuit uw slaapkamer, die zich op de begane grond bevindt. Vanuit de slaapkamer loopt u zo uw badkamer in. Heeft u visite? Zij kunnen gebruik maken van het separaat toilet dat zich in de hal bevindt.
 
Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en comfortabel
De woningen op het Wooneiland Frisiusschans zijn aardgasvrij en voorzien van een bodem warmtepomp en zonnepanelen. Zo ervaart u altijd een comfortabel binnenklimaat, is uw woning klaar voor de toekomst én blijft uw energierekening laag. De woning voldoet aan de nieuwste eisen van het Bouwbesluit inclusief de gestelde BENG-eisen.
 
Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over wonen op een eiland aan het water in Othene Zuid? Laat dan uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie.
 
*Bouwnr. 11 beschikt niet over een tuinkast.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 470.000,- tot € 505.000,-

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
63 € 470.000,- 294 m2 118 m2 - - Te Koop
69 € 505.000,- 407 m2 118 m2 - - Koop in Optie
73 € 505.000,- 427 m2 118 m2 - - Koop in Optie