Actueel

Nieuws

Wie is Anouk? Lokaal nieuws woensdag 25 maart 2020

Wie is Anouk?

Hallo, ik ben Anouk Brugge-Goossens, geboren en opgegroeid in IJzendijke, Zeeuws Vlaanderen.

Als klein meisje vond mijn opa in mij een nieuwsgierige leerling die al zijn kunstzinnige lessen met liefde opnam. Mijn opa was een creatief brein en zeer getalenteerd kunstenaar en leerde mij om de wereld niet als “gewoon” te zien, maar de natuur en al het klein te bewonderen, te voelen en te beleven. Toen ik 6 jaar was, mocht ik naar het kinderatelier. Hier passeerden zo´n beetje alle vormen van kunst maken de revue. Dit was iedere woensdag middag een feestje voor kleine Anouk!?

Op latere leeftijd begon ik wat eigenwijzer te worden en was ik om de zoveel tijd mijn kamer aan het “verbouwen”. Dan was ik de huidige inrichting beu en wilde ik weer een nieuwe look in mijn kamer zien. Toen ik als 21 jarige mijn eerste eigen woning mocht gaan inrichten, was ik dan ook niet meer te houden! Met een heel klein budget ging ik aan de slag.. Ik was gedreven om alles op elkaar afgestemd te hebben, dus ik had een uitdaging! Met passie en gedrevenheid slaagde mijn missie en dit was het begin van vele verhuizingen, krappe budgetten en een groeiende passie voor interieur.?

ALLES KAN EN MAG, ZOLANG ER BALANS EN FUNCTIONALITEIT IS!?

Door vele levenservaringen te beleven, mede door veel te reizen en ook in het buitenland gewoond te hebben, heb ik een "open minded" instelling gekregen die mij helpt ieder interieur net even iets verrassends te geven. Mijn ervaringen die ik in het buitenland heb opgedaan, neem ik mee in mijn ontwerpen. Soms door heel subtiel buitenlandse invloeden in een interieur neer te zetten of door een bepaalde stijl mee te nemen in een ontwerp.  Dat maakt interieur zo leuk voor mij, alles kan en mag, zolang er maar balans en functionaliteit is!

MIJN INSPIRATIE

Mijn grootvader, Gunther Prang, was een zeer getalenteerd man. Hij is op vele vlakken mijn inspiratie en grote voorbeeld. Als klein meisje toonde hij mij zijn liefde en enthousiasme voor kunst en natuur.  Toen ik 7 was leerde hij mij olie verven, nam mij mee naar museums (ook in Parijs) en leerde mij al het moois rondom ons te zien en te waarderen. Gedurende de jaren ben ik deze lessen gaan opnemen en voelen en helpt het mij de creaties te maken die ik nu laat zien.

THERE ARE NO LIMITS OTHER THAN YOUR OWN IMAGINATION!

Wat vonden mijn klanten..? Lokaal nieuws donderdag 09 januari 2020

Wat vonden mijn klanten..?

Carlien Willemsen (woonboerderij) - Ik vind 't knap dat ze vage ideeën en onze niet altijd overeenkomende gedachten naar een mooi beeld kan vertalen. ANOUK komt ook met inspiratie en beeld waarvoor we echt niet zouden kiezen. Bv de kleur groen. Over 2 weken zit onze verbouwing erop. En wat ik echt heel leuk vind is dat de ontwerpen van ANOUK ook bijna allemaal werkelijkheid zijn geworden. Dank daarvoor!!

Suzanne de Paauw (Pure Massages) - Anouk heeft het ontwerp voor mijn nieuwe massagesalon gemaakt. In 1 woord geweldig! We hopen komend jaar haar ontwerp uit te kunnen voeren, we kunnen nu al niet wachten! Behalve dat ze een schitterend ontwerp heeft gemaakt is de samenwerking met Anouk ook heel plezierig verlopen. Ze luistert goed naar je wensen en weet dat feilloos te vertalen naar mogelijkheden waar je zelf nooit op zou komen. Echt een aanrader!

Connie van de Broeke (cottage woning) - Een geweldig mooi plan ontworpen voor mijn huis. Precies mijn smaak zoals ik het had aangegeven. Warm, sfeervol en een eigen identiteit super mooi. Nogmaals dank Anouk!

Waarom ANOUK?

Als ANOUK – The Home Stylist wil ik stabiliteit uitstralen, een bedrijf waar je met een gerust hart terecht kunt voor interieur oplossingen. ANOUK denkt met je mee en probeert creatieve mogelijkheden te bedenken om ruimtes functioneel en vriendelijk te houden, maar tegelijkertijd stijlvol en behaaglijk. Het bewuste “thuis” gevoel creëren dat ons tot rust brengt, tevredenheid geeft, maar ook stimuleert en inspireert. Dat is waar ANOUK voor staat!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Terneuzen.

Aanmelden