Actueel

Nieuws

Wat vonden mijn klanten..? Lokaal nieuws donderdag 09 januari 2020

Wat vonden mijn klanten..?

Carlien Willemsen (woonboerderij) - Ik vind 't knap dat ze vage ideeën en onze niet altijd overeenkomende gedachten naar een mooi beeld kan vertalen. ANOUK komt ook met inspiratie en beeld waarvoor we echt niet zouden kiezen. Bv de kleur groen. Over 2 weken zit onze verbouwing erop. En wat ik echt heel leuk vind is dat de ontwerpen van ANOUK ook bijna allemaal werkelijkheid zijn geworden. Dank daarvoor!!

Suzanne de Paauw (Pure Massages) - Anouk heeft het ontwerp voor mijn nieuwe massagesalon gemaakt. In 1 woord geweldig! We hopen komend jaar haar ontwerp uit te kunnen voeren, we kunnen nu al niet wachten! Behalve dat ze een schitterend ontwerp heeft gemaakt is de samenwerking met Anouk ook heel plezierig verlopen. Ze luistert goed naar je wensen en weet dat feilloos te vertalen naar mogelijkheden waar je zelf nooit op zou komen. Echt een aanrader!

Connie van de Broeke (cottage woning) - Een geweldig mooi plan ontworpen voor mijn huis. Precies mijn smaak zoals ik het had aangegeven. Warm, sfeervol en een eigen identiteit super mooi. Nogmaals dank Anouk!

Waarom ANOUK?

Als ANOUK – The Home Stylist wil ik stabiliteit uitstralen, een bedrijf waar je met een gerust hart terecht kunt voor interieur oplossingen. ANOUK denkt met je mee en probeert creatieve mogelijkheden te bedenken om ruimtes functioneel en vriendelijk te houden, maar tegelijkertijd stijlvol en behaaglijk. Het bewuste “thuis” gevoel creëren dat ons tot rust brengt, tevredenheid geeft, maar ook stimuleert en inspireert. Dat is waar ANOUK voor staat!

Mogen wij ons even voorstellen ... Lokaal nieuws dinsdag 27 augustus 2019

Mogen wij ons even voorstellen ...

Wij zijn Stevens interieur, actief sinds 1950 in de woninginrichting, momenteel met de 3e generatie aan het roer. Pieter Stevens leidt het interieurbedrijf samen met zijn rechterhand Anja , die de showroom runt. Vader Eddy Stevens is nog altijd op de achtergrond werkzaam als adviserende klankbord.

Wij zijn zowel actief in de particuliere als zakelijke markt. Onze kwaliteiten liggen in de vloerbedekkingen en raambekledingen. Tegenwoordig wordt er voor de vloeren, veel gekozen voor pvc, maar wij leveren ook tapijt, parket, vinyl en laminaat. Voor de ramen zijn er nog veel meer opties, zoals rolgordijnen, duettes, plissé’s, overgordijnen, inbetweens, houten en aluminium jaloezieën, shutters en noem maar op, wij hebben het!

Voor uw project, groot of klein, kunnen wij u perfect van dienst zijn. Wij zijn o.a. werkzaam in de zorgsector, hotels, scholen, fabrieken, kantoren en uiteraard ook gewoon op de particuliere markt. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan bij ons voor uw project. 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Terneuzen.

Aanmelden