Terug naar Project

Tussenwoning - type E

Deze levensloopbestendige woning op het Wooneiland Frisiusschans heeft met de licht genuanceerde steen en het groene sedumdak een prachtige en natuurlijke uitstraling. Met een woon- en slaapprogramma op de begane grond, een fijne buitenruimte en een garage, heeft u alles bij de hand om comfortabel te wonen.
 
Volop woonruimte
Dit type woning heeft een woonoppervlakte van 126 m² en een inhoud van 571 m³. De perceelgrootte varieert van 224 m² tot 232 m². Naast het volledige woon- en slaapprogramma op de begane grond, heeft u op de eerste verdieping ook nog 2 kamers. Deze zijn in te richten als slaapkamer of hobbyruimte. U bepaalt! Op de verdieping is ook nog bergruimte voorzien. De opbouw van de woning bevindt zich aan de achterzijde, dus u kijkt direct op het water.
 
Open keuken en uitzicht op het water
Wanneer u de woning via de voordeur en de hal binnenloopt treft u als eerste de open woonkeuken aan. Deze grenst aan uw sfeervolle voortuin. Vanuit het zitgedeelte aan de achterkant van de woning heeft u een prachtig uitzicht op het water en de groene oevers. Door de schuifpui wandelt u zo uw heerlijke buitenruimte op.
 
Slaapkamer met inloopkast en badkamer op begane grond
Niet alleen vanuit het zitgedeelte van uw woning heeft u uitzicht op het water, dat heeft u ook vanuit uw slaapkamer, die zich op de begane grond bevindt. Van de ruime inloopkast zult u veel gemak hebben. Heeft u visite? Zij kunnen gebruik maken van het separaat toilet dat zich in de hal bevindt.
 
Multifunctionele tuinkast en garage
Aan opbergruimte heeft u bij de woningen op de Frisiusschans geen gebrek. Naast een multifunctionele opbergkast op het terras, wordt dit woningtype voorzien van een ruime garage, zodat u voldoende plek heeft voor bijvoorbeeld uw auto. De tuinkast dient tevens als erfafscheiding aan de achterzijde van de woning.
 
Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en comfortabel
De woningen op het Wooneiland Frisiusschans zijn aardgasvrij en voorzien van een bodem warmtepomp en zonnepanelen. Zo ervaart u altijd een comfortabel binnenklimaat, is uw woning klaar voor de toekomst én blijft uw energierekening laag. De woning voldoet aan de nieuwste eisen van het Bouwbesluit inclusief de gestelde BENG-eisen.
 
Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over wonen op een eiland aan het water in Othene Zuid? Laat dan uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs vanaf € 440.000,-

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
75 € 440.000,- 224 m2 126 m2 - - Verkocht onder voorbehoud
76 € 440.000,- 225 m2 126 m2 - - Verkocht onder voorbehoud
77 € 440.000,- 225 m2 126 m2 - - Verkocht onder voorbehoud