Terug naar Project

Hoekwoning - type B

Deze levensloopbestendige woning op het Wooneiland Frisiusschans heeft met de licht genuanceerde steen en het groene sedumdak een prachtige en natuurlijke uitstraling. Met een woon- en slaapprogramma op de begane grond, een fijne buitenruimte en een eigen parking, heeft u alles bij de hand om comfortabel te wonen.
 
Volop woonruimte
Dit type woning heeft een woonoppervlakte van 121 m² en een inhoud van 519 m³. De perceelgrootte varieert van 218 m² tot 246 m². Naast het volledige woon- en slaapprogramma op de begane grond, heeft u op de eerste verdieping ook nog 2 kamers. Deze zijn in te richten als slaapkamer of hobbyruimte. U bepaalt! Op de verdieping is ook nog bergruimte voorzien. De opbouw van de woning bevindt zich aan de voorzijde.
 
Berging
Aan opbergruimte heeft u bij deze woning geen gebrek. De woning wordt voorzien van een berging. Zo heeft u voldoende plek voor uw auto of uw hobby's.
 
Slaapkamer en badkamer op begane grond
Wanneer u de woning via de voordeur en de hal binnenloopt treft u aan uw linkerhand de eerste slaapkamer. Deze grenst aan uw sfeervolle voortuin. De slaapkamer is direct met de badkamer verbonden. Heeft u visite? Zij kunnen gebruik maken van het separaat toilet dat zich in de hal bevindt. De hal grenst direct aan de berging.
 
Uitzicht op het water
Wanneer u via de hal het woongedeelte van de woning inloopt, treft u als eerste het zitgedeelte. Vanuit dit zitgedeelte heeft u een prachtig uitzicht op het water en de groene oevers. Via de schuifpui loopt u zo uw fijne buitenruimte op. Wat ook grenst aan de buitenruimte, is de heerlijke open woonkeuken. Sfeervol tafelen met zicht op het water, ziet u het al voor zich?
 
Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en comfortabel
De woningen op het Wooneiland Frisiusschans zijn aardgasvrij en voorzien van een bodem warmtepomp en zonnepanelen. Zo ervaart u altijd een comfortabel binnenklimaat, is uw woning klaar voor de toekomst én blijft uw energierekening laag. De woning voldoet aan de nieuwste eisen van het Bouwbesluit inclusief de gestelde BENG-eisen.
 
Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over wonen op een eiland aan het water in Othene Zuid? Laat dan uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 440.000,- tot € 465.000,-

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
68 € 465.000,- 224 m2 121 m2 - - Koop in Optie