The One

Terneuzen - Terneuzen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Als starter op de woningmarkt een woning kopen. Een nieuwbouwwoning zelfs! In Terneuzen kan het.

In The One, in de populaire wijk Othene, verrijzen superslim gebouwde woningen die aan de huidige isolatie, comfort- en duurzaamheidsnormen voldoen. Zo woon je dus bovendien met lage energiekosten, maar ook met lage onderhoudskosten. The One is megastrak en doelmatig. Smart compact, maar dan wel met twee ruime slaapkamers.

De woningen worden gebouwd aan de Rietgans in het hart van Othene, voor mensen die net als jij graag wonen in een groene wijk met natuurlijke, sportieve en speelse ontmoetingsplekken. The One that I want!

Op woensdag 26 juli vindt het Pre Sale event van The One plaats. Onder het genot van een hapje en drankje worden de plannen gepresenteerd. Houd deze website en onze social mediakanalen in de gaten voor meer informatie.

Schrijf je direct in en verneem alle ontwikkelingen rond The One als eerste!

Meer informatie

Kenmerken

Project
The One
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Terneuzen.

Aanmelden