Othene - Kokmeeuw

Terneuzen - Terneuzen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Realiseer uw droomwoning op een ruim kavel aan de Kokmeeuw
Altijd al uw eigen droomhuis willen bouwen? Dat kan in Othene Zuid! Op een unieke plek ligt de Kokmeeuw met 13 vrije kavels. Deze kavels variëren in oppervlakte, prijs, sfeer en ligging. Er is dus altijd wel een kavel dat bij uw wensen past. Van de 13 kavels die Kokmeeuw rijk is, zijn er nog enkele beschikbaar. Geniet van alle vrijheid bij het realiseren van uw droomwoning!

Oppervlakte
De kavels aan de Kokmeeuw variëren in oppervlakte van ca. 500 m² tot ca. 700 m². Het zijn dus stuk voor stuk ruime kavels, waar u al uw bouwwensen op kunt realiseren.

Welstandsvrij bouwen
Op de vrije kavels van Kokmeeuw kan welstandsvrij gebouwd worden. Dit houdt in dat er geen eisen zijn ten aanzien van het uiterlijk van de woning. Dit betekent dat u volop vrijheid heeft om uw droomwoning te realiseren.

Sfeer
De Kokmeeuw heeft in het midden een brede groenstrook. Dit binnenhof zorgt niet alleen voor een groen en knus karakter, het zorgt ook voor een vrij gevoel. Hierdoor zult u extra veel privacy ervaren. Door de slingerende bocht in de Kokmeeuw kent de straat een speels effect.

Ligging
De ligging van de tuinen is, afhankelijk van de kavel, oostelijk, westelijk of noordelijk/westelijk. Dankzij de grootte van de percelen heeft iedere tuin de hele dag door zon.

Een boom cadeau
In die tuin wilt u natuurlijk genieten. Othene Zuid staat bekend om het groen en waterrijk wonen. Dat geldt natuurlijk ook voor de Kokmeeuw! Wanneer u kiest voor een kavel aan de Kokmeeuw en u de koopovereenkomst heeft getekend, dan ontvangt u een waardebon ten behoeve van een boom naar keuze. U heeft keuze uit vier verschillende soorten en u mag natuurlijk zelf de definitieve positie in uw tuin bepalen. Het moet natuurlijk in uw tuinplan passen!

Prijs
De prijzen van de kavels variëren van € 180.000 t/m € 283.000.

Ervaringen bouwen op een vrije kavel
Een woning maken precies zoals u het zelf in gedachten hebt… Pascal en Eva deden het en bouwden hun droomwoning op een vrije kavel aan de Leeuwerik. Hoe zij dat hebben ervaren? Dat leest u in het artikel 'De droomwoning van Pascal en Eva op een vrije kavel' op onze nieuwspagina.

Interesse?
Heeft u interesse in een kavel aan de Kokmeeuw? Laat het ons weten door uw voorkeur aan te geven bij Smolders Makelaars. Wacht niet langer en start nu met de realisatie van uw woondroom.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Othene - Kokmeeuw
Koopwoningen
13

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Terneuzen.

Aanmelden