Terug naar Project

Tussenwoning met topgevel (SP3)

Alle woningen van type Strandplevier zijn compact gebouwd, maar slim ingedeeld waardoor u veel ruimte ervaart. Bij de tussenwoningen met topgevel geniet u daarnaast ook van extra ruimte ten opzichte van de hoek- en twee-onder-één-kapwoningen. Dankzij het bredere dak heeft u namelijk op de eerste verdieping een extra grote ruimte.

Compleet woonprogramma op begane grond
Alle Strandplevier-woningen hebben een compleet woonprogramma op de begane grond. De indeling daarentegen verschilt. Bij de tussenwoningen met topgevel is de trap in de entreehal verwerkt, hierdoor creëer je goede ruimte voor een garderobe. Er ontstaat een grote open ruimte met voorin de woonkamer, dan de eethoek en vervolgens de open keuken aan de achterzijde. Vanuit de keuken bereikt u de slaapkamer die ook aan de achterzijde van de woning ligt. De badkamer en suite biedt ruimte voor een douche, (extra) toilet, wastafel en uw wasmachine en droger.

Extra slaapkamer/hobbyruimte op verdieping
Op de verdieping bevindt zich een extra ruime slaapkamer en/of hobbyruimte. Deze L-vormige ruimte is bijna vijf meter diep op ruim drie meter breed, achterin uitlopend naar zes meter breed. Dankzij de topgevel die dit type woning biedt, is deze ruimte extra flexibel in te delen.

Aantrekkelijke opties
U kunt uw Strandplevier-woning nog op tal van manieren eigen maken. U kunt kiezen voor een uitbouw van de volledige achtergevel voor meer ruimte in uw slaapkamer en woonkeuken. Ook is de kamer op de verdieping in te delen in 2 aparte kamers. Bovendien is een grotere buitenberging optioneel. Heel praktisch! We nemen de mogelijkheden graag met u door.

Volop daglicht
In uw Strandplevier-woning zal het aan licht niet ontbreken. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning komt er volop daglicht binnen. En achterin, in de woonkeuken, stapt u zo door de grote dubbele tuindeuren naar buiten.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 325.000,- tot € 345.000,-
Kavel 161 m2 tot 170 m2
Woonoppervlakte 92 m2
Inhoud 368 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
102 € 335.000,- 170 m2 92 m2 - 368 m3 Te Koop
104 € 330.000,- 161 m2 92 m2 - 368 m3 Te Koop