Terug naar Project

Hoekwoning (SP2)

De woningen van type Strandplevier zijn compact gebouwd, maar slim ingedeeld waardoor u veel ruimte ervaart. Dankzij de hoge steile daken ziet u dat al aan de buitenzijde. De twee-onder-een-kapwoning en hoekwoning van type SP 2 is de gespiegelde variant van SP 1, maar zonder topgevel.

Compleet woonprogramma op begane grond
Alle Strandplevier-woningen hebben een compleet woonprogramma op de begane grond. Bij de hoek- en twee-onder-één-kapwoningen stapt u via de stijlvolle entree de woonkamer binnen. Dit is een gezellige ruimte aan de voorzijde van de woning. De afgesloten trap, met praktische trapkast, scheidt deze ruimte van de ruime woonkeuken. Van hieruit bereikt u de slaapkamer, die net als de woonkeuken, ook aan de achterzijde van de woning ligt. De badkamer en suite biedt ruimte voor een douche, (extra) toilet, wastafel en uw wasmachine en droger.

Extra slaapkamer/hobbyruimte op verdieping
Op de eerste verdieping vindt u nog een ruime extra slaapkamer of hobbyruimte met een afmeting van bijna vier meter breed op een ruime drie meter diep. Dankzij het zijraam en het royale dakraam is deze ruimte bovendien lekker licht.

Aantrekkelijke opties
U kunt uw Strandplevier-woning nog op tal van manieren eigen maken. U kunt kiezen voor een uitbouw van de volledige achtergevel voor meer ruimte in uw slaapkamer en woonkeuken. Ook is de kamer op de verdieping in te delen in 2 aparte kamers. Bovendien is een grotere buitenberging optioneel. Heel praktisch! We nemen de mogelijkheden graag met u door.

Volop daglicht
In uw Strandplevier-woning zal het aan licht niet ontbreken. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning komt er volop daglicht binnen. De voorzijde, in de woonkamer, is voorzien van een breed en plafondhoog raam. En achterin, in de woonkeuken, stapt u zo door de grote dubbele tuindeuren naar buiten.

Eigen oprit
Uniek aan dit type woning, de hoek en twee-onder-één-kapwoningen van Strandplevier, is dat ze een eigen oprit bieden. Daarnaast is er veel parkeerruimte voorzien langs de kant van de weg.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 340.000,- tot € 355.000,-
Kavel 231 m2
Woonoppervlakte 81 m2
Inhoud 336 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
101 - 231 m2 81 m2 - 336 m3 Verkocht