Terug naar Project

Hoekwoning met topgevel (SP1)

De woningen van type Strandplevier zijn compact gebouwd, maar slim ingedeeld waardoor u veel ruimte ervaart. Dankzij de hoge steile daken ziet u dat al aan de buitenzijde. Zeker bij type SP 1. Deze hoek- en twee-onder-één-kapwoningen zijn voorzien van een karakteristieke topgevel die de woning extra body geeft.

Compleet woonprogramma op begane grond
Alle Strandplevier-woningen hebben een compleet woonprogramma op de begane grond. Bij de hoek- en twee-onder-één-kapwoningen met topgevel stapt u via de stijlvolle entree de woonkamer binnen. Dit is een gezellige ruimte aan de voorzijde van de woning. De afgesloten trap, met praktische trapkast, scheidt deze ruimte van de ruime woonkeuken. Van hieruit bereikt u de slaapkamer, die net als de woonkeuken, ook aan de achterzijde van de woning ligt. De badkamer en suite biedt ruimte voor een douche, (extra) toilet, wastafel en uw wasmachine en droger.

Extra slaapkamer/hobbyruimte op verdieping
Via een afgesloten trap in de woonkamer is de verdieping toegankelijk waar volop mogelijkheden zijn, van een extra slaapkamer tot een royale hobbyruimte. Deze ruimte is bijna vier meter breed op ruim vier meter diep. Dankzij het zijraam en het royale dakraam is deze ruimte bovendien lekker licht.

Aantrekkelijke opties
U kunt uw Strandplevier-woning nog op tal van manieren eigen maken. U kunt kiezen voor een uitbouw van de volledige achtergevel voor meer ruimte in uw slaapkamer en woonkeuken. Ook is de kamer op de verdieping in te delen in 2 aparte kamers. Bovendien is een grotere buitenberging optioneel. Heel praktisch! We nemen de mogelijkheden graag met u door.

Volop daglicht
In uw Strandplevier-woning zal het aan licht niet ontbreken. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning komt er volop daglicht binnen. En achterin, in de woonkeuken, stapt u zo door de grote dubbele tuindeuren naar buiten.

Eigen oprit
Uniek aan dit type, de hoek en twee-onder-één-kapwoningen van Strandplevier, is dat ze een eigen oprit bieden. Daarnaast is er veel parkeerruimte voorzien langs de kant van de weg.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 350.000,- tot € 365.000,-
Kavel 222 m2 tot 231 m2
Woonoppervlakte 83 m2
Inhoud 346 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
106 € 355.000,- 222 m2 83 m2 - 346 m3 Te Koop