Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Terug naar Project

TYPE S1w (multifunctionele aanbouw)

Twee-onder-een-kapwoning type dwarskap mét multifunctionele aanbouw (S1w)

De stoere twee-onder-een-kapwoningen van Strandbroeders met een dwarskap zijn niet alleen prachtig om te zien, maar zijn ook bijzonder ruim. Mede door de multifunctionele aanbouw én omdat de woningen al bij oplevering aan de achterzijde zijn verlengd. In de tuin staat zelfs een separate buitenberging voor nóg meer mogelijkheden.

Meer ruimte
Deze woningen met een dwarskap bieden door de diepte van de woning en de kap op de tweede verdieping iets meer woonruimte ten opzichte van de variant met de langskap. In totaal hebben de woningen met een dwarskap een woonoppervlakte van maar liefst 171 m².

Open keuken en overhoeks geplaatste ramen voorzijde
Wanneer u de woning via de voordeur en de hal binnenloopt, treft u aan uw rechterhand de fijne zithoek aan. Door de overhoeks geplaatste ramen heeft u een mooi zicht op de groene laan Waterlanden. Aan uw linkerkant vindt u de open keuken. Wanneer u deze betreedt, treft u daar ook de multifunctionele aanbouw.

Tuin op het westen
Aan de achterzijde is goed te zien dat de woningen profiteren van de heerlijk ruime tuin op het westen. Met dubbel openslaande tuindeuren kunt u maximaal genieten van de middag- en avondzon. De tuin biedt een altijd boeiend uitzicht en de perfecte plek om lekker tot rust te komen!

Bovenverdiepingen
Op de eerste verdieping van deze woning vindt u 3 slaapkamers en een badkamer. Wanneer u de vaste trap naar de tweede verdieping neemt, treft u hier nog 2 slaapkamers en een wasruimte aan. Wat een ruimte!

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over een nieuwe woning in Othene Zuid? En lijkt wonen in een twee-onder-een-kapwoning met dwarskap van Strandbroeders u wel wat? Meld u dan hier aan.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 525.000,- tot € 530.000,-
Kavel 265 m2 tot 281 m2
Woonoppervlakte 180 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
45 - 281 m2 180 m2 5 - Verkocht
49 - 281 m2 180 m2 5 - Verkocht
53 - 265 m2 180 m2 5 - Verkocht