Terug naar Project

Q4

Type Q4: ultieme gezinswoning

Uniek! Type Q4: ultieme gezinswoning
Type Q4 is uniek, hier is er slechts één van. Deze parel is een ultieme gezinswoning, op de hoek, tegen de brede openbare groenstrook met stevige bebossing in de Vogellaan.

Begane grond
De iQube voorziet u van optimaal comfort en beschikt over glas met een zeer hoge isolatiewaarde tegen kou maar ook warmte. In de steeds warmere zomermaanden zorgen tuindeuren en/of schuifpuien voor verkoeling en vervaagt de grens tussen binnen en buiten. De raampartijen brengen buiten naar binnen en binnen naar buiten, dat is het principe en dat zorgt voor een heerlijke ervaring. De woning beschikt over een inpandige garage.

Verdieping en aantal slaapkamers
De extra ruimte dankt type Q4 vooral aan de uitgebouwde, extra diepe bovenverdieping, waar maar liefst 4 slaapkamers, 2 badkamers en separaat toilet in het programma zijn opgenomen. Zo ontstaat een ongekend grote en luxe iQube op een geweldige plek.

Werkruimte aan huis
Wenst u werkruimte aan huis met een eigen entree in plaats van een garage/berging? Dat is bij woningtype Q4 een optie.

Modulaire uitbreidingen: veranda, schuifpui en sedumdak
Met de iQube kiest u voor een zeer uitgekiende, solide basis die u met uw eigen wensen verrijkt. Er zijn diverse opties om de iQube nóg vriendelijker te maken, royaler, groener of luxer. Opties waarmee u slim duurzame waarde toevoegt aan uw iQube.

Veranda
Een veranda vanaf de woonkeuken langs de slaapkamer vergroot het woongenot enorm. Beschut en overdekt vangt u er de eerste stralen zon, van het vroege voorjaar tot het late najaar. Mooie bijkomstigheid: het zorgt voor een strakke lijn in de architectuur en een bijzonder fraai volumineus beeld.

Schuifpui in woonkeuken
Geen deur maar een schuifpui die de woonkamer/keuken met de tuin verbindt. Dat bespaart ruimte aan beide zijden, maar vooral in de tuin. Zeker wanneer u kiest voor een veranda en een fijne tuinset daaronder.

Sedumdak
Draagt u graag bij aan een groene omgeving? Kies dan voor een sedumdak. Het levert een bijdrage aan regenwateropvang én biodiversiteit en het draagt bovendien bij in het leefklimaat van de iQube. In de winter zorgt het voor isolatie, in de zomer zorgt het voor koelte.

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Bent u op zoek naar een unieke woning, met volop woonruimte, een extra grote tuin en waarbij een optimale connectie met uw tuin en daglicht centraal staan? Laat dan uw gegevens achter of neem contact op met Smolders Makelaars, 0115 – 621475.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 740.000,-
Kavel 636 m2
Woonoppervlakte 197 m2
Inhoud 800 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
55 - 636 m2 197 m2 4 - Verkocht