Terug naar Project

Q3

Type Q3: met uitbreiding een ideale gezinswoning

Met uitbreiding een ideale gezinswoning
Type Q3 is een zeer karakteristieke iQube met een overhangende verdieping die lijkt te zweven. De extra ruimte die zo ontstaat wordt benut voor twee forse slaapkamers en een volwaardige badkamer. Van type Q3 zijn er slechts 2 paviljoenwoningen beschikbaar.

Begane grond
De iQube voorziet u van optimaal comfort en beschikt over glas met een zeer hoge isolatiewaarde tegen kou maar ook warmte. In de steeds warmere zomermaanden zorgen tuindeuren en/of schuifpuien voor verkoeling en vervaagt de grens tussen binnen en buiten. De raampartijen brengen buiten naar binnen en binnen naar buiten, dat is het principe en dat zorgt voor een heerlijke ervaring. Op de begane grond bevindt zich 1 slaapkamer met een badkamer ensuite. De woning beschikt over een inpandige garage.

Verdieping en aantal slaapkamers
Op de 1e verdieping treft u 2 mooie (slaap)kamers en een badkamer aan. Kiest u voor een uitbouw op de verdieping? Dan breidt u de woning uit met 1 grote of 2 kleinere extra slaapkamers. De woning is dan perfect geschikt voor een compleet gezin. De woning beschikt over 3 slaapkamers en met deze uitbreiding zelfs 4 of 5.

Modulaire uitbreidingen: veranda, schuifpui en sedumdak
Met de iQube kiest u voor een zeer uitgekiende, solide basis die u met uw eigen wensen verrijkt. Er zijn diverse opties om de iQube nóg vriendelijker te maken, royaler, groener of luxer. Opties waarmee u slim duurzame waarde toevoegt aan uw iQube.

Veranda
Een veranda vanaf de woonkeuken langs de slaapkamer vergroot het woongenot enorm. Beschut en overdekt vangt u er de eerste stralen zon, van het vroege voorjaar tot het late najaar. Mooie bijkomstigheid: het zorgt voor een strakke lijn in de architectuur en een bijzonder fraai volumineus beeld.

Schuifpui in woonkeuken
Geen deur maar een schuifpui die de woonkamer/keuken met de tuin verbindt. Dat bespaart ruimte aan beide zijden, maar vooral in de tuin. Zeker wanneer u kiest voor een veranda en een fijne tuinset daaronder.

Sedumdak
Draagt u graag bij aan een groene omgeving? Kies dan voor een sedumdak. Het levert een bijdrage aan regenwateropvang én biodiversiteit en het draagt bovendien bij in het leefklimaat van de iQube. In de winter zorgt het voor isolatie, in de zomer zorgt het voor koelte.

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Bent u op zoek naar een unieke woning, met volop woonruimte en waarbij een optimale connectie met uw tuin en daglicht centraal staan? Laat dan uw gegevens achter of neem contact op met Smolders Makelaars, 0115 – 621475.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 665.000,-
Kavel 440 m2
Woonoppervlakte 179 m2
Inhoud 714 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
56 - 440 m2 170 m2 2 - Verkocht
58 - 440 m2 179 m2 3 - Verkocht
59 - 440 m2 179 m2 3 - Verkocht
61 - 440 m2 170 m2 2 - Verkocht