Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Terug naar Project

Q2

Type Q2: woonprogramma op begane grond

Woonprogramma op begane grond
Dit woningtype voldoet bij veel tweepersoons-huishoudens ruimschoots aan alle woonwensen. Van type Q2 zijn er in totaal 4 woningen beschikbaar.

Begane grond
Deze paviljoenwoning voorziet u van optimaal comfort en beschikt over glas met een zeer hoge isolatiewaarde tegen kou maar ook warmte. In de steeds warmere zomermaanden zorgen tuindeuren en/of schuifpuien voor verkoeling en vervaagt de grens tussen binnen en buiten. De raampartijen brengen buiten naar binnen en binnen naar buiten, dat is het principe en dat zorgt voor een heerlijke ervaring. Op de begane grond bevindt zich 1 slaapkamer met een badkamer ensuite. De woning beschikt over een inpandige garage.

Verdieping en aantal slaapkamers
Het woonprogramma op de begane grond is volledig. Bovendien vindt u op de verdieping nog een berging en een riante slaapkamer. Deze slaapkamer is indien gewenst op te splitsen in 2 kleinere slaapkamers. Heeft u liever een tweede badkamer in plaats van een berging, dan is dit te voorzien. Kiest u voor een uitbouw op de verdieping? Dan kunt u deze verdieping uitbreiden naar max. 4 slaapkamers.

Modulaire uitbreidingen: veranda, schuifpui en sedumdak
Met de iQube kiest u voor een zeer uitgekiende, solide basis die u met uw eigen wensen verrijkt. Er zijn diverse opties om de iQube nóg vriendelijker te maken, royaler, groener of luxer. Opties waarmee u slim duurzame waarde toevoegt aan uw iQube.

Veranda
Een veranda vanaf de woonkeuken langs de slaapkamer vergroot het woongenot enorm. Beschut en overdekt vangt u er de eerste stralen zon, van het vroege voorjaar tot het late najaar. Mooie bijkomstigheid: het zorgt voor een strakke lijn in de architectuur en een bijzonder fraai volumineus beeld.

Schuifpui in woonkeuken
Geen deur maar een schuifpui die de woonkamer/keuken met de tuin verbindt. Dat bespaart ruimte aan beide zijden, maar vooral in de tuin. Zeker wanneer u kiest voor een veranda en een fijne tuinset daaronder.

Sedumdak
Draagt u graag bij aan een groene omgeving? Kies dan voor een sedumdak. Het levert een bijdrage aan regenwateropvang én biodiversiteit en het draagt bovendien bij in het leefklimaat van de iQube. In de winter zorgt het voor isolatie, in de zomer zorgt het voor koelte.

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Bent u op zoek naar een moderne woning, met volop woonruimte en waarbij een optimale connectie met uw tuin en daglicht centraal staan? Laat dan uw gegevens achter of neem contact op met Smolders Makelaars, 0115 – 621475.

Bij positie 56 en 61 kunt u ook voor type Q3 kiezen.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 640.000,-
Kavel 440 m2
Woonoppervlakte 170 m2
Inhoud 714 m3