Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Terug naar Project

Type S2

Twee-onder-een-kapwoning type langskap (S2)

De stoere twee-onder-een-kapwoningen van het type Strandbroeders met de langskap zijn niet alleen prachtig om te zien, maar zijn ook bijzonder ruim. In de tuin staat zelfs een separate buitenberging voor nóg meer mogelijkheden.

Typerende erker aan voorzijde
De woningen met een langskap profiteren aan de voorgevel van een typerende erker. U heeft vanuit de woonkamer een prachtig zicht op de groene laan Waterlanden. Door de vele lichtinval voelt de woning heel ruimtelijk aan. Ze hebben maar liefst een woonoppervlakte van 136 m².

Open keuken 
De woning beschikt over een open keuken. Met dubbel openslaande tuindeuren kunt u maximaal genieten van de middag- en avondzon. 

Tuin op het westen
Aan de achterzijde is goed te zien dat de woningen profiteren van de heerlijk ruime tuin op het westen. U kunt maximaal genieten van de middag- en avondzon. De tuin biedt een altijd boeiend uitzicht en de perfecte plek om lekker tot rust te komen!

Bovenverdiepingen
Op de eerste verdieping van deze woning vindt u 3 slaapkamers en een badkamer. Wanneer u de vaste trap naar de tweede verdieping neemt, treft u hier een royale leefzolder en een wasruimte aan. Wat een ruimte!

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over een nieuwe woning in Othene Zuid? En lijkt wonen in een twee-onder-een-kapwoning met langskap van Strandbroeders u wel wat? Meld u dan aan.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 446.000,-
Kavel 262 m2
Woonoppervlakte 144 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
42 € 474.000,- 262 m2 144 m2 3 - Te Koop
46 - 262 m2 144 m2 3 - Verkocht
50 € 464.000,- 262 m2 144 m2 3 - Te Koop