Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Terug naar Project

TYPE S1

Twee-onder-een-kapwoning type dwarskap (S1)

De stoere twee-onder-een-kapwoningen van Strandbroeders met een dwarskap zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook bijzonder ruim. In de tuin staat zelfs een separate buitenberging voor nóg meer mogelijkheden.

Meer ruimte
Deze woningen met een dwarskap bieden door de diepte van de woning en de kap op de tweede verdieping iets meer woonruimte ten opzichte van de variant met de langskap. In totaal hebben de woningen met een dwarskap een woonoppervlakte van maar liefst 157 m². Op zoek naar nóg meer ruimte? Kijk dan eens naar de woningen met multifunctionele aanbouw óf garage.

Open keuken en overhoeks geplaatste ramen voorzijde
Wanneer u de woning via de voordeur en de hal binnenloopt, treft u aan uw rechterhand de fijne zithoek aan. Door de overhoeks geplaatste ramen heeft u een mooi zicht op de groene laan Waterlanden. Aan uw linkerkant vindt u de open keuken. 

Tuin op het westen
Aan de achterzijde is goed te zien dat de woningen profiteren van de heerlijk ruime tuin op het westen. Met dubbel openslaande tuindeuren kunt u maximaal genieten van de middag- en avondzon. De tuin biedt een altijd boeiend uitzicht en de perfecte plek om lekker tot rust te komen!

Bovenverdiepingen
Op de eerste verdieping van deze woning vindt u 3 slaapkamers en een badkamer. Wanneer u de vaste trap naar de tweede verdieping neemt, treft u hier een royale leefzolder en een wasruimte aan. Wat een ruimte!

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over een nieuwe woning in Othene Zuid? En lijkt wonen in een twee-onder-een-kapwoning met dwarskap van Strandbroeders u wel wat? Meld u dan aan.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 489.500,- tot € 499.500,-
Kavel 281 m2 tot 301 m2
Woonoppervlakte 165 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
43 € 527.000,- 301 m2 165 m2 3 - Koop in Optie
47 € 507.000,- 281 m2 165 m2 3 - Te Koop
51 - 281 m2 165 m2 3 - Verkocht