Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Terug naar Project

Vrijstaande woning

Kraanvogel - Vrijstaande woning
Nummer: 276

De vrijstaande jaren ’30 woning aan de Kraanvogel is met de warme oranjerode bakstenen, donkere dakpannen en crème witte dakranden en kozijnen niet alleen prachtig om te zien, maar is met een inhoud van 680 m³ en een perceel van 376 m² ook bijzonder ruim. De woning pronkt met een zadeldak én dakopbouw waardoor deze woning beschikt over vijf grote slaapkamers.

Heerlijke zithoek en open keuken
Wanneer u de woning via de voordeur en de hal binnenloopt treft u als eerste de bijzonder ruime zithoek en de open woonkeuken aan. Deze grenst aan uw fijne achtertuin, waar u door grote tuindeuren zo inloopt. Vanuit het zitgedeelte aan de voorkant van de woning heeft u een prachtig uitzicht op het water, de Zaamkreek. Door de typerende erker aan de voorzijde, geniet u niet alleen van zeeën aan daglicht, maar heeft u ook altijd een prachtig uitzicht op het groene en waterrijke Othene.

Bovenverdiepingen en garage
Op de eerste verdieping van de vrijstaande woning vindt u drie ruime slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Wanneer u de trap naar de tweede verdieping neemt, treft u hier nog twee ruime slaapkamers en een wasruimte aan. Wat een plek! Verder beschikt deze woning over een garage waar u uw auto kunt parkeren of ruimte heeft voor uw hobby’s.

Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en comfortabel
Deze vrijstaande woning aan de Kraanvogel is aardgasvrij en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo ervaart u altijd een comfortabel binnenklimaat, is uw woning klaar voor de toekomst én blijft uw energierekening laag.

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over een nieuwe woning in Othene Zuid? En lijkt wonen in een vrijstaande woning aan de Kraanvogel u wel wat? Ga dan naar “Belangstelling” en laat vrijblijvend uw gegevens achter.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 560.000,- tot € 600.000,-
Kavel 376 m2
Woonoppervlakte 157 m2
Inhoud 680 m3
Voorzieningen
Parkeren Garage
Eigendom Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km. Basisschool, Supermarkt, Tandarts

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
276 - 376 m2 157 m2 5 - Verkocht