Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Terug naar Project

2-onder-1-kapwoning type: langskap

Kraanvogel - Twee-onder-een-kapwoningen (type langskap)
Nummers: 277 - 280

De karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen met de langskap zijn met de warme oranjerode bakstenen, donkere dakpannen en crème witte dakranden en kozijnen niet alleen prachtig om te zien, maar zijn met 545 m³ ook heerlijk ruim.

Heerlijke zithoek en open keuken
Wanneer u de woning via voordeur en het portaal binnenloopt treft u als eerste de zithoek en de open keuken aan. Deze grenst aan uw fijne achtertuin. Vanuit het zitgedeelte heeft u een prachtig uitzicht op het water, de Zaamkreek. Door de typerende erker aan de voorzijde, geniet u niet alleen van zeeën aan daglicht, maar heeft u ook altijd een prachtig uitzicht op het groene en waterrijke Othene.

Bovenverdieping en garage
Op de eerste verdieping van deze woning vindt u drie slaapkamers en een badkamer. Wanneer u de trap naar de tweede verdieping neemt, treft u hier een ruime zolder waar u nog een extra slaapkamer of fijne werkplek kunt realiseren. Tevens bevindt op de tweede verdieping zich de wasruimte. Daarnaast beschikt dit woningtype over een ruime garage waar u extra ruimte heeft voor uw hobby’s of om uw auto te parkeren.

Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en comfortabel
De woningen aan de Kraanvogel zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo ervaart u altijd een comfortabel binnenklimaat, is uw woning klaar voor de toekomst én blijft uw energierekening laag.

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over een nieuwe woning in Othene Zuid? En lijkt wonen in een twee-onder-een-kapwoning met langskap aan de Kraanvogel u wel wat? Ga dan naar “Belangstelling” en laat vrijblijvend uw gegevens achter.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 425.000,- tot € 500.000,-
Kavel 271 m2 tot 288 m2
Woonoppervlakte 125 m2
Inhoud 545 m3
Voorzieningen
Parkeren Garage
Eigendom Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km. Basisschool, Supermarkt, Tandarts

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
277 - 271 m2 125 m2 3 - Verkocht
280 - 288 m2 125 m2 3 - Verkocht