Terug naar Project

2-onder-1-kapwoning type: dwarskap

Kraanvogel - Twee-onder-een-kapwoningen (type dwarskap)
Nummers: 278 – 279

De karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen met de dwarskap zijn niet alleen prachtig om te zien, maar zijn ook heerlijk ruim. De woningen met dwarskap bieden door de diepte van de woning en de dwarskap op de tweede verdieping iets meer woonruimte ten opzichte van de variant met de langskap.

Heerlijke zithoek en open keuken
Wanneer u de woning via voordeur en de hal binnenloopt treft u als eerste de zithoek en de open keuken aan. Deze grenst aan uw fijne achtertuin. Vanuit het zitgedeelte heeft u een prachtig uitzicht op het water, de Zaamkreek. Door de typerende erker aan de voorzijde, geniet u niet alleen van zeeën aan daglicht, maar heeft u ook altijd een prachtig uitzicht op het groene en waterrijke Othene.

Bovenverdiepingen en garage
Op de eerste verdieping van deze woning vindt u drie slaapkamers en een badkamer. Wanneer u de trap naar de tweede verdieping neemt, treft u hier nog twee slaapkamers en een wasruimte aan. Wat een ruimte! Verder beschikt dit woningtype over een garage waar u uw auto kunt parkeren of ruimte hebt voor uw hobby’s.

Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en comfortabel
De woningen aan de Kraanvogel zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo ervaart u altijd een comfortabel binnenklimaat, is uw woning klaar voor de toekomst én blijft uw energierekening laag.

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over een nieuwe woning in Othene Zuid? En lijkt wonen in een twee-onder-een-kapwoning met dwarskap aan de Kraanvogel u wel wat? Ga dan naar “Belangstelling” en laat vrijblijvend uw gegevens achter.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 425.000,- tot € 500.000,-
Kavel 271 m2 tot 318 m2
Woonoppervlakte 137 m2
Inhoud 589 m3
Voorzieningen
Parkeren Garage
Eigendom Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km. Basisschool, Supermarkt, Tandarts

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
278 - 271 m2 137 m2 5 - Verkocht
279 - 318 m2 137 m2 5 - Verkocht