De Sluiswachter te Terneuzen

Terneuzen - Terneuzen
Toekomstig aanbod

€ 170.000,- tot € 471.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
75 - 151m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

ZEEUWS-VLAANDEREN, EEN LANDJE APART
Zeeuws-Vlaanderen is écht anders. Het is een beetje Zeeuws, een beetje Vlaams, maar vooral bourgondisch en een land van vrijbuiters. Het is een contrastrijk, culinair, eigenzinnig, mooi en stoer landje apart. Het beste van twee werelden komt hier letterlijk samen!

TERNEUZEN
Ook Terneuzen is écht anders en laat zich niet in een paar woorden omschrijven. Terneuzen is onlosmakelijk verbonden met het water, dat zie je in alles terug.
De Westerschelde is hét gezicht van Terneuzen, maar ook een belangrijke ader voor industrie, verkeer, recreactie en wonen.

TERNEUZEN STAD AAN HET WATER
Terneuzen is een stoere havenstad, maar vooral ook gastvrije stad aan het water. Terneuzen is een stad die je moet ontdekken. De stad heeft een sterke band met het water, die nog duidelijk zichtbaar en voelbaar is. Terneuzen biedt diverse (water)recreatiemogelijkheden, het heeft een gastvrije binnenstad met diverse winkel- en horecagelegenheden en meer monumenten dan je misschien zou denken. De stad Terneuzen maakt deel uit van de gemeente Terneuzen, de
grootste gemeente van Zeeland. De gemeente Terneuzen ligt in het centrum van Zeeuws-Vlaanderen en telt bijna 55.000 inwoners. De stad Terneuzen is de grootste van de 14 kernen van de gemeente, er wonen 25.000 mensen.
De invloed van de Zeeuws-Vlaamse economie op de landelijke economie is groot. De regionale economie levert een veel grotere bijdrage aan het bruto nationaal product en de nationale export dan je op basis van inwonertallen zou verwachten.
De ligging van Terneuzen is een van onze sterke punten: tussen de Westerschelde in het noorden en grenzend aan België in het zuiden. Terneuzen is dus strategisch gelegen ten opzichte van steden als Antwerpen, Gent en Rotterdam.
Vanwege de nabijheid van Vlaanderen heeft de regio Zeeuws-Vlaanderen een bourgondische mentaliteit: we werken hier hard maar vergeten niet van het leven te genieten!

MAAR TERNEUZEN IS MEER... VÉÉL MEER
Terneuzen vervult een centrumfunctie in Zeeuws-Vlaanderen. De werkgelegenheid is er groot door de aanwezigheid van een diversiteit aan bedrijven en industrie, met name dankzij haar centrale ligging in de kanaalzone. Voorzieningen zijn er volop, zo bezit Terneuzen een groot streekziekenhuis, één van de beste van
Nederland.

In Terneuzen is het heerlijk winkelen, het aanbod is groot en divers. In het centrum zijn er de bekende winkelstraten als de Noordstraat, Havenstraat, Axelsestraat en het winkelcentrum Schuttershof. Dit alles is letterlijk op loopafstand van de Sluiswachter. De Sluiswachter is gesitueerd bovenop het nieuwe winkelcentrum
Kennedy Retail Park. Nog meer winkelgemak bij de hand.
Cultuurminners kunnen in Terneuzen hun hart ophalen. Het mooie Scheldetheater biedt het hele jaar door een uitgebreid programma. Ieder jaar vinden de Havendagen en het alom bekende jazzfestival Schelde Jazz plaats. Beide evenementen trekken veel bezoekers en brengen veel sfeer en gezelligheid.
Wil je lekker een hapje gaan eten, of een ‘pint pakken’ op het terras?
Ook dat kan, vanzelfsprekend! Een keur aan restaurants en cafés, in het centrum of aan het water, zorgt dat je ook culinair bijzonder goed aan je trekken komt in Terneuzen. Want zeg nu zelf, wat is er lekkerder dan na een verfrissende
wandeling langs het water even een kop koffie te halen of een lekker
wijntje te gaan drinken?

WONEN AAN HET WATER...
Wonen aan het water is én blijft bijzonder. De aantrekkingskracht van het water is groot. Is het niet heerlijk om vanuit je luie stoel over de havens te turen, een uitzicht wat letterlijk iedere dag weer anders is? Een levend schilderij waar je nooit op uitgekeken raakt. Geniet van een verfrissende wandeling op de Scheldeboulevard, met het altijd wisselende beeld van de Westerschelde. De meest indrukwekkende schepen varen bij u langs en bij helder weer heeft u een
ongekend ver uitzicht. Er zijn genoeg mensen die er speciaal voor op vakantie gaan. Bij de Sluiswachter heb je dat gewoonweg om de hoek!

DE SLUISWACHTER
Wonen in de Sluiswachter is uniek, het gebouw is direct gelegen aan de handelshaven van Terneuzen en biedt derhalve een fantastisch uitzicht over de haven, het sluizencomplex van Terneuzen en zelfs over de Westerschelde. Daarnaast woon je in de Sluiswachter op loopafstand van het centrum.
Wat wil je nog meer?

46 APPARTEMENTEN
Het nieuwe complex de Sluiswachter biedt ruimte aan 46 koop en huurappartementen. Er zijn diverse types appartementen in verschillende afmetingen beschikbaar.

COMFORTABELE APPARTEMENTEN
Alle appartementen zijn ruim van afmeting en hebben een balkon of terras; de woonoppervlaktes variëren van circa 85 tot ruim 172 m². De woonkamers zijn licht, met grote ramen, die prachtig uitzicht over de nieuwe zeesluis en de omgeving bieden.

Alle appartementen hebben de beschikking over de parkeerruimte op het parkeerdek bovenop het winkelcentrum Kennedy Retail Park, waar ook uw persoonlijke buitenberging staat. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een garagebox op het parkeerdek aan te schaffen. De appartementen bieden alles wat je van een hedendaagse moderne woning mag verwachten: comfort, gemak en veiligheid staan voorop. Vanzelfsprekend voldoen de appartementen aan de
laatste eisen van deze tijd, de bouw en afwerking zijn van hoge kwaliteit. Naast de getoonde (standaard) appartementen bestaat de mogelijkheid om het appartement op diverse punten nog naar individuele wens aan te passen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Sluiswachter te Terneuzen
Koopwoningen
46
Prijs
€ 170.000,- tot € 471.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Terneuzen.

Aanmelden