Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Othene - iQube

Terneuzen - Terneuzen
Actueel aanbod

€ 665.000,- tot € 750.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
170 - 197m2
Kaveloppervlak
440 - 636m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Woningaanbod iQube

Via de imposante Laan van Othene en de Vlinderlaan, langs de brede vaart met haar groene oevers en bomen, komt u in de straat Waterlanden. Hier verandert het straatbeeld...
Puntige daken worden strakke vormen, rode pannen en stenen worden frisse, lichte kleuren. Verspringende kubusvormen verrassen in het straatbeeld, donkere kozijnen accentueren de doordachte architectuur en auto’s staan in de inpandige garages. Hier staan de 8 unieke paviljoenwoningen: de iQubes.

Zon-, licht- en toekomstgericht
Er wonen mensen die houden van doelmatigheid, lekker veel praktische leef- en woonruimte, krachtige vormen met fraaie ontwerpstatements. Van zeer royale woningen met forse raampartijen die de grote, diepe tuinen langs de woning bijna omarmen en de hele dag het licht tot diep in de woning verwelkomen. Door de verschillende woningtypen zijn de iQubes perfect voor een ruime doelgroep: van gezin tot levensloop!

De iQube verrast en biedt optimaal comfort
Wie de iQube vanuit de tuin benadert ziet indrukwekkend veel glas. Want in basis, het letterlijke vertrekpunt van de woning, is de iQube bijzonder open. Immers, daglicht en connectie met de tuin brengen heel veel kwaliteit. Glas met een zeer hoge isolatiewaarde tegen kou, maar ook warmte. In de (steeds warmere) zomermaanden zorgen tuindeuren en/of schuifpuien voor verkoeling en vervaagt de grens tussen binnen en buiten. De raampartijen brengen buiten naar binnen en binnen naar buiten, dát is het principe en dat zorgt voor een heerlijke ervaring.

Bijna energieneutraal
Bewoners genieten er van hun grote tuin, de luxe bouwmaterialen, de royale ruimte en de nieuwste technieken in isolatie en energiebesparing en -opwekking. Daarmee genieten ze ook van minimale energiekosten want, de iQubes zijn bijna energieneutraal. Terwijl het wooncomfort optimaal is dankzij ventilatie en vloerverwarming/ -koeling. Daarnaast beschikken de woningen over een bodemwarmtepomp, warmte terugwin installatie en zonnepanelen. iQubes zijn er niet om in te wonen, maar om in te leven!

Slim (iQ) kubistisch (cube), dat is iQube!
Bij deze moderne paviljoenwoningen is er keuze uit 4 verschillende typen met allemaal zeer royale woonoppervlaktes. Met de iQube kiest u voor een zeer uitgekiende, solide basis die u met uw eigen wensen verrijkt. Met opties om de iQube nóg vriendelijker te maken, royaler, groener of luxer. Opties waarmee u slim duurzame waarde toevoegt aan uw iQube. Een groen sedumdak bijvoorbeeld. Dit is niet alleen mooi om te zien, het levert tevens een bijdrage aan regenwateropvang, de biodiversiteit én het draagt bovendien bij aan het leefklimaat van de iQube. In de winter zorgt het voor isolatie, in de zomer voor koelte.

Type Q1/Q3: net dat beetje extra ruimte
Type Q1/Q3 is een zeer karakteristieke iQube met een overhangende verdieping die lijkt te zweven. De extra ruimte die zo ontstaat wordt benut voor twee forse slaapkamers en een volwaardige badkamer. Wie kiest voor een uitbouw op de verdieping maakt de woning met 1 of 2 extra slaapkamers geschikt voor een compleet gezin. Extra bijzonder? Dat is de locatie van Q1. Deze ligt namelijk aan het water.

Type Q2: woonprogramma op begane grond
Dit type voldoet bij veel tweepersoonshuishoudens ruimschoots aan alle woonwensen.
Het woonprogramma op de begane grond is immers volledig. De verdieping is daarom wat bescheidener maar heeft niettemin een berging en ook een riante slaapkamer. Kiest u voor een uitbouw op de verdieping? Dan kunt u deze verdieping uitbreiden naar max. 4 slaapkamers.

Uniek! Type Q4: ultieme gezinswoning
Type Q4 is uniek, hier is er slechts één van. Deze parel is een ultieme gezinswoning, op de hoek, tegen de brede openbare groenstrook met stevige bebossing in de Vogellaan. De extra ruimte dankt type Q4 vooral aan de uitgebouwde, extra diepe bovenverdieping, waar maar liefst vier slaapkamers, twee badkamers en separaat toilet in het programma zijn opgenomen.

Opleverprognose: kwartaal 1 van 2024.

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Bent u op zoek naar een unieke woning, met volop woonruimte en waarbij een optimale connectie met uw tuin en daglicht centraal staan? Laat dan uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Othene - iQube
Koopwoningen
16
Prijs
€ 665.000,- tot € 750.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Terneuzen.

Aanmelden