Othene - Strandbroeders

Terneuzen - Terneuzen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

14 bijzonder ruime twee-onder-een-kapwoningen

Het prachtige project Strandbroeders in Othene Zuid bestaat uit 14 twee-onder-een-kapwoningen. Deze woningen aan de Waterlanden liggen gebroederlijk naast elkaar op ruime percelen en bieden alles op het gebied van wooncomfort. De woningen krijgen een stoere uitstraling met lichtgrijze baksteen met dito voeg in contrast met de antraciet- kleurige kozijnen. De schoorstenen geven het geheel een robuust accent.

Dwarskap of langskap
U kunt kiezen uit meerdere woningtypen, zo is er altijd een type dat aansluit bij uw woonwensen. Er is een type met een dwarskap (S1) en overhoeks geplaatste ramen óf met een langskap (S2) en een erker. Deze combinatie geeft het geheel een speelse, asymmetrische uitstraling. De 2 woningen vormen enerzijds een eenheid, maar hebben anderzijds ieder een eigen karakter. Type S1W heeft een dwarskap en beschikt over een multifunctionele aanbouw. Type S2W heeft een langskap en beschikt ook over een multifunctionele aanbouw. Heeft u geen behoefte aan een multifunctionele aanbouw, maar wél aan een garage? Ook dat kan. Type S2G (langskap) en type S1G (dwarskap) beschikken over een garage. 

Multifunctionele aanbouw
Met in totaal 5 slaapkamers zijn de woningen bijzonder ruim en zeer flexibel in te delen. Dit geldt zeker voor de woningtypen met multifunctionele aanbouw. Een mooi verlengstuk van de woon- en eetkamer! Ook is deze aanbouw in te richten als bijvoorbeeld kantoor, hobbykamer of bijkeuken.

Comfortabel wonen
Bij Strandbroeders is wooncomfort een belangrijk pluspunt. Naast het ruime woonoppervlak, wordt er in de woningen voor een comfortabel binnenklimaat gezorgd. Alle (slaap-)kamers en de badkamer worden voorzien van vloerverwarming, hiermee is zelfs koeling in de warme zomermaanden mogelijk. De thermostatische ruimteregeling geldt per verdieping. Een handdoekradiator zorgt voor extra comfort in de badkamer. Ook de lichtinval zorgt voor veel woongenot dankzij de grootte en positie van de ramen en de dubbel openslaande tuindeuren. Door de tuinligging op het westen, kan maximaal geprofiteerd worden van de middag- en avondzon.

Bijna energieneutraal
De woningen van Strandbroeders blinken uit in hun bescheiden energieverbruik. Door een combinatie van het gebruik van een lucht-water-warmtepomp, zonnepanelen en een warmte terugwin installatie worden deze woningen bijna energieneutraal. Deze aardgasvrije woningen zijn dus een goede investering in de toekomst.

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over een nieuwe woning in Othene Zuid? En lijkt wonen in één van de woningen van het type Strandbroeders u wel wat? Laat dan uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Othene - Strandbroeders
Koopwoningen
14
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Terneuzen.

Aanmelden