Othene - Vinkentouw

Terneuzen - Terneuzen
Actueel aanbod

€ 315.000,- tot € 440.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
112 - 135m2
Kaveloppervlak
144 - 265m2
Inhoud
407 - 507m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Het project Vinkentouw is inmiddels uitverkocht, maar Othene Zuid is continu in ontwikkeling. Zo zijn we op dit moment bezig met de ontwikkeling van starterswoningen van 70 m² én eengezinswoningen van ± 95 m². Bent u nieuwsgierig naar het nieuwe woningaanbod? Maak dan uw interesse kenbaar zodat u als eerste geïnformeerd wordt over de mogelijkheden.

--

Modern en sfeervol wonen? Dat doet u in de woningen van Vinkentouw. Op een prachtige plek aan de Vogellaan worden 21 ruime woningen gerealiseerd. Volledig ingericht naar de modernste maatstaven en perfect toegespitst op jonge gezinnen. Wonen in Vinkentouw betekent wonen in alle comfort, in een gezellige omgeving.

Warme uitstraling
Vinkentouw bestaat uit twee woonblokken van respectievelijk 10 en 11 stoere, strakke hoek- en tussenwoningen. Samen vormen ze een opvallende kleurschakering, als vinken gebroederlijk naast elkaar. De gevels worden verschillend opgetrokken uit 4 natuurlijke tinten met elk een bijpassende voeg. Zo krijgen deze woningen niet alleen een warme uitstraling, maar ook een eigen identiteit.

Volop woongenot
Door de moderne bouw kan er slim gebruik gemaakt worden van de beschikbare ruimte. Het gebruik van hoge ramen zorgt voor een mooi lichtspel en een ruimtelijk gevoel. Daarnaast is in Othene Zuid het water en het groen altijd dichtbij. Genieten! En met het winkelcentrum en de basisschool in de nabijheid is wonen in Othene ideaal.

Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en comfortabel
De woningen van Vinkentouw zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo ervaart u altijd een comfortabel binnenklimaat, is uw woning klaar voor de toekomst én blijft uw energierekening laag.

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over een nieuwe woning in Othene Zuid? En lijkt wonen in één van de woningen aan de Vogellaan u wel wat? Laat dan uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Othene - Vinkentouw
Woningen
0 van 21 beschikbaar
Prijs
€ 315.000,- tot € 440.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Terneuzen.

Aanmelden