Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Othene - Kraanvogel

Terneuzen - Terneuzen
Actueel aanbod

€ 425.000,- tot € 600.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
125 - 157m2
Kaveloppervlak
271 - 376m2
Inhoud
545 - 680m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Woningaanbod Kraanvogel

Aan de Kraanvogel in Othene Zuid staan al 16 sfeervolle vrijstaande- en twee-onder-een-kapwoningen. Om deze straat tot de Waterlanden te voltooien, worden er nog 2 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning gebouwd. Voor deze karakteristieke woningen met uitzicht op de Zaamkreek geldt dus een zeer beperkt aanbod.

Zeer ruime jaren ‘30 woningen
De woningen aan de statige laan Kraanvogel bestaan uit drie woonlagen en een garage, waardoor u volop leefruimte én plek voor uw hobby’s heeft. Voor iedere nieuwbouwwoning geldt, dat de woning met tal van opties volledig op maat gerealiseerd kan worden. Zo sluit uw woning gegarandeerd aan op uw specifieke woonwensen.

Verschillende woningtypen
Bij de twee-onder-een-kapwoningen is er keuze uit 2 verschillende typen: met een dwarskap óf een langskap. De combinatie van kappen geeft het geheel een speelse, asymmetrische uitstraling. De woningen zijn met elkaar verbonden, maar hebben toch elk een eigen karakter. De vrijstaande woning pronkt met een dwarskap én dakopbouw waardoor u hier beschikt over 5 grote slaapkamers. De warme oranjerode bakstenen en de donkere dakpannen worden geaccentueerd door crème witte dakranden en kozijnen.

Groen en waterrijk wonen met volop voorzieningen
De woningen mét ruime achtertuin grenzen aan de voorkant aan het water, de Zaamkreek. Door de typerende erker aan de voorzijde, geniet u niet alleen van zeeën aan daglicht, maar heeft u ook altijd een prachtig uitzicht op het groene en waterrijke Othene. Genieten! Met het winkelcentrum en de basisschool in de nabijheid is wonen in Othene echt ideaal.

Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en comfortabel
De vijf nieuwe woningen aan de Kraanvogel zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo ervaart u altijd een comfortabel binnenklimaat, is uw woning klaar voor de toekomst én blijft uw energierekening laag.

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over een nieuwe woning in Othene Zuid? En lijkt wonen in één van de stijlvolle woningen aan de Kraanvogel u wel wat? Laat dan uw gegevens achter. We voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Othene - Kraanvogel
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
5
Prijs
€ 425.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Zuidoosten
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Terneuzen.

Aanmelden