Terneuzen Spitswerf - Huurwoningen

Terneuzen - Terneuzen
Actueel aanbod

€ 990,- p.m. tot € 1.040,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 131m2
Kaveloppervlak
120 - 145m2
Inhoud
483 - 488m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

De huurwoningen in dit project zijn allemaal tussenwoningen, een aantal heeft een zogenaamde dwarskap aan de voorzijde. Dit zorgt voor meer woonoppervlak! Alle woningen hebben dezelfde indeling.

De woningen worden gebouwd volgens type 5700. Dit staat gelijk aan de beukmaat van de woning, namelijk 5,7 meter. De standaard bruto vloeroppervlakte voor een tussenwoning bedraagt 171 m2 met een gebruiksoppervlakte van 126 m2. De tussenwoningen met een dwarskap hebben bruto vloeroppervlak van 166 m2 en een gebruiksoppervlak van 131 m2. Elke woning heeft een berging op eigen kavel van circa 6 m2.

Een ruime entree/hal geeft toegang tot de L-vormige woonkamer/keuken. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde.

Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers. Net als op de begane grond geniet u hier van behaaglijke vloerverwarming. Aan de voorzijde bevinden zich een slaapkamer en de badkamer. De overige twee slaapkamers, waaronder de masterbedroom, bevinden zich aan de achterzijde.

Via de vaste trap bereikt u de royale zolderverdieping met dakraam. De woningen met dwarskap hebben geen dakraam op zolder maar zijn voorzien van een raam aan de voorzijde van de woning. Op deze verdieping bevindt zich de techniekkast. Hier vindt u bovendien uw wasmachine-aansluiting. U heeft de mogelijkheid om zelf een extra slaapkamer, werkkamer of hobbykamer te realiseren.

Uw woning wordt standaard voorzien van een A-merk buitenlamp bij de voordeur.

Huurwoningen
Wonen vanaf € 990,- per maand
Veel voorzieningen binnen handbereik
30 prachtige duurzame tussenwoningen
Heerlijk wonen in Terneuzen

Meer informatie

Kenmerken

Project
Terneuzen Spitswerf - Huurwoningen
Huurwoningen
30 (waarvan 30 beschikbaar)
Huurprijs (p.m.)
€ 990,- tot € 1.040,-
Type woningen
Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Terneuzen.

Aanmelden