Othene Arce Novum Villa's

Terneuzen - Axel
Actueel aanbod

€ 427.000,- tot € 569.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
147 - 187m2
Kaveloppervlak
289 - 478m2
Inhoud
616 - 777m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

De villa’s van Arce Novum zijn uniek in Othene Zuid! Robuust, stoer en tegelijk modern, luxe en elegant. De woningen ogen niet alleen als een villa, zo voelen ze ook aan. De grote raampartijen laten een zee van licht binnen en u heeft een prachtig uitzicht op het groene Othene. Genieten! Dat is het zeker.

Veel privacy, onderhoudsvriendelijk en energiezuinig
Vanuit uw droomwoning stapt u zo de gezellige tuin in mét veel privacy. De luxueuze woningen van Arce Novum zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Dus, altijd een prettig binnenklimaat met aanvullend een lagere energierekening.

Interesse? Laat uw gegevens achter.
Droomt u ook al over uw eigen kasteel in Othene Zuid?! En wilt u als eerste meer weten over definitieve tekeningen en prijzen? Laat dan nu uw gegevens achter. (link invoegen) En ontvang geheel vrijblijvend de brochure.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Othene Arce Novum Villa's
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
27
Prijs
€ 427.000,- tot € 569.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Terneuzen.

Aanmelden