Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Othene Arce Novum

Terneuzen - Axel
Actueel aanbod

€ 273.350,- tot € 399.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 133m2
Kaveloppervlak
125 - 259m2
Inhoud
365 - 493m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Arce Novum betekent 'nieuw kasteel'. En dat is niet voor niks. In deze woningen kunt u koninklijk wonen, maar wel met beide benen op de grond! De functionele woningen geven u de rijkdom van duurzaam en groen wonen. Door de bruine kozijnen, de robuuste grijze stenen en doorlopende 'kantelen' hebben de prachtige woningen een uitstraling die u doet denken aan een kasteel. De frisblauwe glazuursteentjes en de verticale houten elementen maken het geheel speels en modern.

Onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en comfortabel
Alle hoek- en tussenwoningen van Arce Novum zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Zo ervaart u altijd een comfortabel binnenklimaat, is uw woning klaar voor de toekomst én blijft uw energierekening laag. Ook over onderhoud hoeft u zich dankzij de kunststof kozijnen geen zorgen te maken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Othene Arce Novum
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
32
Prijs
€ 273.350,- tot € 399.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Terneuzen.

Aanmelden