Othene Arce Novum

Terneuzen
Actueel aanbod

€ 292.500,- tot € 369.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 133m2
Kaveloppervlak
125 - 216m2
Inhoud
350 - 493m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Arce Novum betekent 'nieuw kasteel" en dat is niet voor niets. In deze woningen ben je de koning te rijk !
Het begint al bij de uitstraling. De robuuste grijze stenen, bruine kozijnen en doorlopende 'kantelen' geven de woningen een kasteelachtig uiterlijk. de frisblauwe glazuursteeentjes en de verticale houten elementen maken het juist weer speels en modern. Binnenin zorgt de zee aan licht en ruimte voor een luxe gevoel. En dankzij de zonnepanelen en warmtepomp zijn deze 'kastelen' gelukkig een stuk comfortabler en energiezuiniger dan hun oude voorgangers.

Stap straks trots je eigen kasteel binnen, geniet van de ruimte, de grote glazen pui waar een zee van licht doorstroomt en van je gezellige tuin met veel privacy. De woningen erachter staan namelijk op ruime afstand.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Othene Arce Novum
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16 (waarvan 7 beschikbaar)
Prijs
€ 292.500,- tot € 369.900,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Terneuzen.

Aanmelden