Othene Zuid, type Nieuwe Werf

Terneuzen
Actueel aanbod

€ 239.000,- tot € 295.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 133m2
Kaveloppervlak
146 - 230m2
Inhoud
497 - 520m3
Aantal slaapkamer(s)
6

Over dit project

Droom je van ruim opgezet wonen in een groene omgeving, maar kun je de gemakken van de stad niet missen?

Dan is Othene-Zuid waarschijnlijk wat voor jou! De jongste nieuwbouwwijk van Terneuzen is nog groener en waterrijker opgezet dan Othene-Noord.

Met ruime tuinen, heggen, veel water en openbaar groen heeft deze wijk een echte parkuitstraling.

De aangrenzende Otheense Kreek en natuurgebied de Margarethapolder bieden volop mogelijkheden voor een prachtige wandeling, om in een bootje op het water te dobberen of een hengel uit te werpen.

"de nieuwe Werf" is het volgende project in de 3e fase van Othene Zuid.
De Nieuwe Werf, gelegen aan de Rijnaakwerf, Schepenlaan en Schoenerwerf, krijgt woningen ontworpen met inspiratie van de jaren '20.

De Nederlandse baksteen traditie komt hier helemaal weer tot leven. De metselwerk ornamenten in de gevels vormen samen met de geglazuurde sierlijsten een levendig gevelbeeld.

De, in klassieke uitgevoerde stijl, goten en de ‘bloemkozijnen’ geven samen met de mooie bakstenen gevels deze wijk het karakteristieke jaren ’20 gevoel.
In dit nieuwe plan worden er aan de Rijnaakwerf royale rijwoningen gerealiseerd van het type NW1, NW4. En vrijstaande woningen NW5 aan de Schoenerwerf en Schepenlaan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Othene Zuid, type Nieuwe Werf
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
28 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 239.000,- tot € 295.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Terneuzen.

Aanmelden