Specialisten

InterieuradviseringRoely: Altijd een evenwichtig en verrassend ontwerp

Wat leeft er achter jouw voordeur? Dat is de vraag die Roely Kroon van InterieuradviseringRoely cruciaal vindt. “Ik vind het belangrijk hoe je leeft, woont en/of werkt achter die deur. Of het nu je woon- of slaapkamer is, je kantoor, bedrijfs- of winkelpand, het gaat erom dat je je daar prettig voelt. Een uitgebalanceerd interieur dat helemaal is afgestemd op jouw smaak en voorkeuren, is enorm inspirerend. Aan de hand van wat we besproken hebben tijdens ons kennismakingsgesprek ga ik voor je aan de slag voor een verrassend en compleet ontwerp.”

InterieuradviseringRoely ontwerpt, adviseert en begeleidt je bij alle aspecten op het gebied van interieur, kleur en styling. Ze heeft hierin ruime ervaring, want ze heeft haar eigen bedrijf sinds 2008. “Maar de liefde voor dit vak zat er al heel vroeg in. Als jong meisje was ik al nadrukkelijk bezig met interieur , kleur en architectuur.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoekt ze met de klant of een samenwerking erin zit. “Dat eerste gesprek is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het gehele traject”, zegt ze. “Dan bekijken we samen of er een klik is. Ik inventariseer wat je wilt: een betrekkelijk overzichtelijk kleur- of stylingadvies, een uitgebreider advies met plattegrond en eventueel 3D-weergave tot een compleet project waarbij ik je veel zorgen uit handen kan nemen, tot aan de inkoop van meubelen en accessoires en het begeleiden van onderaannemers aan toe. We kunnen een lijst met interieuradressen samenstellen waarmee u zelf de inkoop verzorgt, we kunnen samen shoppen, zodat we ter plaatse keuzes kunnen maken.”

Belangrijke vragen

Tijdens het gesprek met Roely komen veel vragen aan de orde : over je leefsituatie, gezinssamenstelling, elementen die een belangrijke plaats in het interieur innemen, en je persoonlijke voorkeuren op het gebied van kleur, smaak en styling. “Maar bijvoorbeeld ook de logistieke route in de ruimte: wat kunnen obstakels vormen in de zichtlijnen, wat is een praktisch indeling .En ook je toekomstplannen brengt ze ter sprake, dan kun je hier al op anticiperen .

Ze spreekt altijd af op locatie, om een goede eerste indruk te krijgen. “Het is mijn vak om de benodigde informatie efficiënt naar boven te halen. Ik ‘lees’ mensen vrij snel, kan goed communiceren en reflecteren. Maar het is altijd een spannend samenspel: samen werken we toe naar het eindresultaat. Mijn advies en begeleiding heeft altijd een persoonlijk karakter.”

Verrassend ontwerp

De verkregen informatie zet Roely om in een offerte, met een beeld van de kosten voor het advies. Als die wordt geaccepteerd, begint ze aan het creatieve proces van een ontwerp. “De eerste ideeën ontstaan vaak al als ik terugrijd naar huis”, zegt ze daarover. “In mijn hoofd ontstaat dan al een beeld van het ontwerp wat ik verder stapsgewijs uitwerk. Uitgangspunt is altijd dat ik iets neerzet waar de klant blij van wordt, een verrassend ontwerp dat past bij zijn of haar leefstijl. Natuurlijk is budget ook belangrijk, en ik kan daar met mijn ontwerp naartoe werken. Ik vind het vaak een uitdaging om binnen bepaalde beperkingen met iets moois voor de dag te komen. Omdat ik onafhankelijk werk, ben ik niet gebonden aan een bepaalde meubelzaak of schildersbedrijf. Daardoor kan ik voor elk ontwerp selecteren wat het beste past.”Bovenal zoekt Roely naar balans, eenheid van sfeer en vaak ook een verrassingselement. “Ik merk vaak dat mensen wel een idee hebben welke kant ze op willen, maar er niet in slagen om daar een harmonieus geheel van te maken. Juist dát is de meerwaarde van een interieuradvies en -ontwerp.”

Meer weten over de mogelijkheden van InterieuradviseringRoely?

Bel haar op 06 1824 7346, mail haar op info@interieuradviseringroely.nl of kijk op interieuradviseringroely.nl